Om oss 2018-06-14T15:36:07+00:00
Bilde av lokalene til DK skadesenter

Om DK Skadesenter

DK Skadesenter kommer fra Drammen Karosseri og er et firma med lange tradisjoner i Norge. DK Skadesenter ble opprettet i 1934, da under navnet Drammen Karosserifabrikk. Til å begynne med bygde vi busser og trikker, men etter hvert som stadig flere begynte å eie sin egen bil gikk vi over til å bli et tradisjonelt bilskadesenter. Siden den gang har vi vokst til å bli et av Norges største skadesenter, og en attraktiv arbeidsplass med mer enn 60 dyktige fagfolk som alle brenner for å gjøre kunden fornøyd. Og selv om vi nå er et topp moderne verksted med kompetente medarbeidere som alltid ønsker å lære de nyeste teknikkene, er vi fortsatt stolte av vår lange erfaring og tradisjonsrike historie.

Lange tradisjoner

Som et av Norges største skadesenter håndterer vi rundt 10 000 lakk- og bilskader i året på våre tilsammen fem anlegg i drammensområdet. Hver bil som kommer inn behandler vi som den skulle vært vår egen. For oss handler det om en stolthet til faget og en grunnleggende respekt for hver eneste kunde. Det tror vi er nøkkelen til at vi stadig fortsetter å vokse, både i form av fornøyde kunder og lojale, kompetente ansatte.

Bilde av lokalene til DK skadesenter

Alt i forkant

I 2010 satset vi mye på inntoget til Tesla Motors i Norge. Vi har jobbet hardt og målrettet. I vår bransje er rutine og erfaring avgjørende for et godt resultat, men like viktig er det å følge med på utviklingen og tilegne seg ny kunnskap. Vi i DK Skadesenter er opptatt av å være i forkant og var blant annet først ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Vi sørger for at våre ansatte får de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet – uansett hva slags behov du måtte ha.

Codan forsikring logo
Crawford and company logo
DNB logo
Enter forsikring logo
Frende forsikring logo
Gjensidige logo
IF logo
Jernbanepersonalets bank og forsikring logo
Protector forsikring logo
Storebrand logo
Tide forsikring logo
Tryg forsikring logo
Tryg forsikring logo