Smart repair 2018-06-15T10:26:43+00:00

Småskader og bulker?

Vi fikser det – kjapt og rimelig

DK Skadesenter tilbyr alt innen SMART Repair.

SMART repair er en reparasjonsmetode som er spesielt utviklet for å utbedre mindre bilskader. Dette kan være skader i lakken, kantkjørte felger, parkeringsbulker, slitte frontlykter eller steinsprut på frontruten.

Spot repair eller spotlakkering er et rimelig og miljøvennlig alternativ.

Metoden gir gode resultater på mindre skader som for eksempel rust, steinsprut, mindre bulker eller riper.

Bilde av en person som spottlakkerer en støtfanger

"Spotlakkering", "microlakkering", "smartlakkering" - navn og uttrykk som brukes i media er mange.

DK Skadesenter har mangeårig erfaring med denne type lakkering  på små flater. Hos oss blir også HMS-forholdene i varetatt på skikkelig måte med noe av markedets beste utstyr.

Fordeler med spotlakkering:

  • Hurtig reparasjon
  • Rimelig
  • Lavt materialforbruk
  • Miljøvennlig
  • Lite demonteringsarbeid

Det handler om å begrense arbeidet kun til det området som er skadet for å få minst mulig kostnad for deg som kunde og bevare mest mulig av originallakken. Dette kan være et godt alternativ på mange mindre skader. Vi hjelper deg gjerne med å vurdere hva som er den beste løsningen på hver enkelt skade. Vi gir råd - valget er ditt.

Priser:
Spotlakkering koster fra 1500-3500,-

Finn ut om din skade kan spotlakkeres

”Nye” frontlykter på 1-2-3

Matt eller slitt lyktglass? Vi polerer eller fornyer frontlyktene dine, så du kan kjøre trygt videre med full lysstyrke.

Lyktene dine blir gode som nye og fjerner UV-skader, misfarge og riper. Etter reparasjon er frontlyktene beskyttet mot slitasje i minimum to år.

Pris per frontlykt: Fra 1590,-

Bestill polering nå
Bilde av en billykt
Bilde av en bilfelg

Kantkjørte felger?

Vi reparerer mindre skader som riper og hakk. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Felger produseres og selges ofte i et begrenset antall og det kan være utfordrende å fremskaffe ny felg lik de du har. Da er det flott å kunne reparere i stedet for å kjøpe et helt nytt sett med felger. Vi anbefaler å lakkere minst to felger for å få eksakt match på farge og effekt.

Felger med blank metallkant? Det kan også fikses profesjonelt, men koster naturlig nok noe mer.

Bilprodusentene har strenge krav til sikkerhet når det gjelder reparasjon av felger, og vi vil aldri kompromisse på sikkerhet. Vi gir deg gratis vurdering og taksering av alle felgskader. Vi sjekker om det er forsvarlig og lønnsomt å foreta en reparasjon eller om utskifting er det rette. Ubalanse i et hjul kan være årsak til at du kan oppleve risting i bilen under kjøring i ulike hastigheter. Det kan skyldes skader på dekk eller felg og kan være både ubehagelig og farlig. Vi sørger for rett avbalansering av hjul etter reparasjon.

Husk at felgene også trenger polering. Da blir de betydelig enklere å holde rene og fine.

Ta kontakt